Logo Ebus Planten

Zo zorg jij voor een 'groene' kerst

In onze december specials hebben we het al uitgebreid gehad over planten die voor het juiste feestgevoel zorgen in de maand december. In deze blog gaan we het hebben over hoe jij kunt zorgen voor een witte... nee groene (!) kerst. Deze planten en arrangementen zorgen voor het juiste kerstgevoel in jouw winkel of bij je thuis.

Ebus Portretten 35 Funs 2 december, 13:38 uur
5681d5544d00f10101acabe2da0994f9 5681d5544d00f10101acabe2da0994f9

Kerstkrans

De kerstkrans is een gewilde accessoire tijdens de decembermaand. De kerstkrans komt in veel verschillende varianten voor. In de cash & carry hebben wij lege kerstkransen voor de mensen met 'groene' vingers. Zo kunnen jouw klanten zelf aan de slag met hun eigen kerstkrans. Er zijn veel accessoires om een kerstkrans mee te versieren zoals kaarsen, strikken, lampjes, kleine kerstballen of overige accessoires. Voor diegene met minder creatieve klanten hebben we ook kant-en-klare kerstkransen. Deze zijn al voorzien van kaarsen, een strik en kleine kerstballen. Met de kerstkrans zit jij altijd goed en kun je jouw klanten verschillende opties aanbieden.

Bloemenbureau eucalyptus te gebruiken tot 2025 10 26 Bloemenbureau eucalyptus te gebruiken tot 2025 10 26

Eucalyptus

Eucalyptus behoort tot de mirtefamilie en komt van oorsprong uit Australië, waar de plant vooral geliefd is bij koala's. De plant staat in Australië bekend als 'mythisch of magisch hout' vanwege het feit dat Eucalyptus wordt gebruikt voor olie, gom, brandhout, medicijnen en brandstof. In Europa is de zilvergroene plant een favoriet en wordt hij ook veelvoudig gebruikt.

Met Eucalyptus kun je alle kanten op om je winkel of (t)huis kerstproof te maken, de mogelijkheden zijn eindeloos met deze elegante plant. Zo kun je losse eucalyptus takken in een vaas zetten, los op een bord of verwerken in een prachtige kerstkrans of kerststuk. Daarnaast draagt de geur (menthol) van de Eucalyptus ook nog eens bij aan het kerstgevoel en weet jij zeker dat je de juiste sfeer te pakken hebt.

Bloemenbureau bouquet te gebruiken tot 2023 02 06 Bloemenbureau bouquet te gebruiken tot 2023 02 06

Kerstarrangementen

De cash & carry staat vol met verschillende kerstarrangementen. Met ons grote en diverse aanbod hopen wij voor al onze klanten een passend arrangement te hebben. Tussen de arrangementen vind je onder andere glazen potten met bijvoorbeeld Kalanchoës, Ilex aquifolium, Picea glauca en Gaultheria procumbens. Verder bevatten meerdere arrangementen ook uitgesneden figuren zoals sterren, rendieren en kerstboompjes. Dagelijks worden de arrangementen aangevuld met nieuwe varianten en op die manier zorgen we voor de beste kwaliteit van onze producten.

Meer inspiratie

Ceyda ciftci d DVU6 D 6 T80 unsplashCeyda ciftci d DVU6 D 6 T80 unsplash
Ebus Portretten 35 Funs
Zeg het met planten

Valentijnsdag staat alweer voor de deur (14 februari!) en hoewel een boeket rozen natuurlijk

Kopie van Bloembladeren Foto Zomer Citaat Instagram PostKopie van Bloembladeren Foto Zomer Citaat Instagram Post
Ebus Portretten 35 Funs
Januari: een groene start van het nieuwe jaar

Januari is dé maand van goede voornemens en een frisse start voor velen. Voor

Bloemenbureau spathiphyllum te gebruiken tot 2025 05 04 1Bloemenbureau spathiphyllum te gebruiken tot 2025 05 04 1
Ebus Portretten 35 Funs
Alles wat je moet weten over luchtzuiverende planten

De donkere dagen zijn inmiddels al niet meer weg te denken uit ons dagelijkse