Logo Ebus Planten

Over onze leveranciers: Blossombs NIEUW!

Ken jij ze al, de bloembommetjes van Blossombs? Een prachtig product dat niet alleen kleur brengt, maar ook nog eens de natuur een handje helpt. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en biologische, wilde bloemzaden. Zijn ze de ideale aanvulling in jouw winkel.

Ebus Portretten 35 Funs 3 november, 09:21 uur
Studio Zilalila X Blossombs Kerst 22 010Studio Zilalila X Blossombs Kerst 22 010
Polaroid Blossombs manden 2Polaroid Blossombs manden 2
IMG 4701 Blossombs Blossombs WEBIMG 4701 Blossombs Blossombs WEB
Foto Daisy Geerten Foto Daisy Geerten

Hoe is het balletje gaan rollen?

Door een alsmaar toenemend tekort aan bloemen in de natuur gaat de biodiversiteit in vlug tempo achteruit. Daardoor kunnen de bijen, hommels en vlinders in Nederland wel wat hulp gebruiken. Vinden ook Daisy de Bruijn en Geerten van Eldik, de oprichters van Blossombs.

Bij Blossombs staat duurzaamheid centraal en dit zie je in alle aspecten terug. De Blossombs worden namelijk gemaakt in Nederland, en bestaan volledig uit natuurlijke producten zoals klei, biologische wilde bloemenzaden en kleurpigmenten. Verder wordt er geproduceerd met duurzame gerecyclede verpakkingsmaterialen en wordt er samengewerkt met sociale werkplaatsen en dagbestedingen.

Studio Zilalila X Blossombs Kerst 22 084 Studio Zilalila X Blossombs Kerst 22 084

Kleur jouw wereld!

Als ondernemer ben je altijd opzoek naar vernieuwing om je assortiment actueel te houden. Blossombs heeft jaarrond, een ruim assortiment producten van kleurrijke giftboxen tot vrolijke briefkaarten. Verkrijgbaar in onze cash & carry inclusief display om de producten optimaal te presenteren in jouw winkel.

Ook voor de Kerstdagen is er ruime keuze. Denk bijvoorbeeld aan de kersthanger, in elke hanger zit een kleurrijke Blossomb. Leuk dus om tijdens de feestdagen aan de kerstboom te hangen. Na afloop plant je de Blossombs buiten. Waarna je er in het voorjaar en de zomer nogmaals van mag genieten.

De kersthangers zijn ook verkrijgbaar als advent kalender.

IMG 6343 Blossombs WEB IMG 6343 Blossombs WEB

Hoe werkt het?

Door deze unieke bloembommetjes kunnen wij de natuur zelf een handje helpen, op een wel heel eenvoudige manier. Plant de Blossombs waar jij maar wilt (vermijd wel natuurgebieden). Geef ze water en de Natuur doet de rest! Tip: graaf de Blossombs niet in.

Van Blossombs kun je lang genieten. Vanaf het voorjaar tot aan het najaar geven de Blossombs een levendig assortiment aan bloemen.

De zaadbommetjes bevatten onder anderen: Alexandrijnse klaver, Bolderik, Inkarnaat klaver, Vlas, Kaasjeskruid, Klaproos, Phacelia, Korenbloem, Perzische klaver en Gele mosterd.

Ben jij net zoals ons ook zo enthousiast over Blossombs? Neem dan een kijkje in onze cash & carry voor inspiratie en het beschikbare assortiment.

Meer inspiratie

Afbeelding1Afbeelding1
Ebus Portretten 35 Funs
Ons team: teeltverantwoordelijke Dik

Graag stellen wij je voor aan Dik. Dik is de teeltverantwoordelijke van de Richardsweg

2665626656
Ebus Portretten 35 Funs
Verrassen met Valentijn

Traditiegetrouw geven we met Valentijnsdag vaak een bos rode rozen, een doos chocolade of

IMG 8943IMG 8943
Ebus Portretten 35 Funs
Groen begonnen is het halve werk

Januari is een bijzondere maand. De kerstboom is inmiddels de deur uit, de versieringen