Logo Ebus Planten

Verrassen met Valentijn

Traditiegetrouw geven we met Valentijnsdag vaak een bos rode rozen, een doos chocolade of een nieuw geurtje cadeau. Maar het is toch veel leuker om een plant cadeau te doen?

Een diep rode Begonia voor je geliefde, een Orchidee voor die goede vriendin of een giftbox van Blossombs om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Het kan allemaal met Valentijnsdag. Want liefde is in velen vormen te vieren.

Ebus Portretten 35 Funs 8 februari, 20:27 uur
3 M8 A9988 3 M8 A9988

In vuur en vlam

De Crassula ‘Campfire’ wordt steeds populairder. Door zijn vuurrode en frisgroene kleurcontrast en uitgesproken vorm begrijpen wij dat goed. Een opvallende verschijning waarmee je zeker indruk weet te maken. Nog een voordeel, deze plant is onderhoudsvriendelijk.

3 M8 A9975 3 M8 A9975

Wat een spetter!

Wanneer je een Aglaonema aan iemand geeft dan geef je een kunstwerk. Want iedere plant heeft zijn eigen unieke blad schilderingen in prachtige kleurcombinaties.

De Aglaonema Salmon Fantasy met zijn roze en groene tinten of de Aglaonema Painted Celebration met zijn indrukwekkende rode nerven. Deze kleurrijke kamerplant is ook een uitstekend terrarium plantje en is in baby versies in verschillende terrarium arrangementen verkrijgbaar in onze cash & carry.

3 M8 A9996 3 M8 A9996

Een indrukwekkend gebaar

Krachtig en hartstochtelijk, zo zijn de schutbladeren van de Bromelia te omschrijven. Er zijn ruim 2800 Bromelia soorten. Het is dan ook niet zo gek dat er varianten van de Bromelia zijn die een perfecte Valentijnsdag uitstraling hebben. Daarnaast is het leuk om te weten dat deze kamerplant symbool staat voor bescherming.

In onze cash & carry zijn onder andere de Bromelia, Guzmania en Tillandsia verkrijgbaar in de royal sweet serie in keramiek.

Meer inspiratie

Afbeelding1Afbeelding1
Ebus Portretten 35 Funs
Ons team: teeltverantwoordelijke Dik

Graag stellen wij je voor aan Dik. Dik is de teeltverantwoordelijke van de Richardsweg

IMG 8943IMG 8943
Ebus Portretten 35 Funs
Groen begonnen is het halve werk

Januari is een bijzondere maand. De kerstboom is inmiddels de deur uit, de versieringen

1206 5711206 571
Ebus Portretten 35 Funs
Vier tips voor de feestdagen

De feestdagen komen er aan! Een drukke periode die veel gezelligheid met zich meebrengt