Logo Ebus Planten

Verrassen met Valentijn

Traditiegetrouw geven we met Valentijnsdag vaak een bos rode rozen, een doos chocolade of een nieuw geurtje cadeau. Maar het is toch veel leuker om een plant cadeau te doen?

Een diep rode Begonia voor je geliefde, een Orchidee voor die goede vriendin of een giftbox van Blossombs om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Het kan allemaal met Valentijnsdag. Want liefde is in velen vormen te vieren.

Ebus Portretten 35 Funs 8 februari, 20:27 uur
3 M8 A9988 3 M8 A9988

In vuur en vlam

De Crassula ‘Campfire’ wordt steeds populairder. Door zijn vuurrode en frisgroene kleurcontrast en uitgesproken vorm begrijpen wij dat goed. Een opvallende verschijning waarmee je zeker indruk weet te maken. Nog een voordeel, deze plant is onderhoudsvriendelijk.

3 M8 A9975 3 M8 A9975

Wat een spetter!

Wanneer je een Aglaonema aan iemand geeft dan geef je een kunstwerk. Want iedere plant heeft zijn eigen unieke blad schilderingen in prachtige kleurcombinaties.

De Aglaonema Salmon Fantasy met zijn roze en groene tinten of de Aglaonema Painted Celebration met zijn indrukwekkende rode nerven. Deze kleurrijke kamerplant is ook een uitstekend terrarium plantje en is in baby versies in verschillende terrarium arrangementen verkrijgbaar in onze cash & carry.

3 M8 A9996 3 M8 A9996

Een indrukwekkend gebaar

Krachtig en hartstochtelijk, zo zijn de schutbladeren van de Bromelia te omschrijven. Er zijn ruim 2800 Bromelia soorten. Het is dan ook niet zo gek dat er varianten van de Bromelia zijn die een perfecte Valentijnsdag uitstraling hebben. Daarnaast is het leuk om te weten dat deze kamerplant symbool staat voor bescherming.

In onze cash & carry zijn onder andere de Bromelia, Guzmania en Tillandsia verkrijgbaar in de royal sweet serie in keramiek.

Meer inspiratie

Bacopa Craspedia PhalaenopsisBacopa Craspedia Phalaenopsis
Ebus Portretten 35 Funs
Flower fever

De afgelopen jaren zijn we op onze kwekerij volop bezig geweest met het assortiment

3 M8 A39853 M8 A3985
Ebus Portretten 35 Funs
Voorjaarsgeluk

Wat een geluk, de lente staat voor de deur! En dus is het weer

3 M8 A38853 M8 A3885
Ebus Portretten 35 Funs
Een fris begin

Januari staat voor een fris begin, want hoe gezellig wij de warme feestdagen ook