Logo Ebus Planten

Tips voor in je winkel naar aanloop van Moederdag

Moederdag staat voor de deur op zondag 9 mei. De dag om je moeder of diegene die jij het meest als moeder ziet eens uitgebreid in het zonnetje te zetten. Maar hoe zorg je voor het juiste Moederdag assortiment?

Ebus Portretten 35 Funs 22 april, 15:00 uur

Er is niets mooier dan iets bloeiends en fleurigs te geven aan je moeder. Zorg er dus voor dat je winkel ook vol staat met voldoende keuze voor je klant. Laat je klant eens kiezen voor een plant in plaats van een bos bloemen. Daar heeft een moeder langer plezier van en wat is er nou leuker dan iets fleurigs waar je lang van kunt genieten? Wij hebben een overzicht gemaakt met de mooiste planten voor in je winkel en om cadeau te geven tijdens Moederdag.

DSC00327 DSC00327

Rode (pot)roos

De roos staat centraal voor de liefde en mag dan ook zeker niet ontbreken in ons lijstje. Een mooie roos in pot doet ieders moederhart smelten. De prachtige bladeren en heerlijke geur maken dit tot een ware favoriet binnen ons lijstje. Met deze plant sla je nooit de plank mis bij je moeder.

DSC00222 kopie DSC00222 kopie

Hoya kerrii

De Hoya kerrii, ofwel hartjesplant is perfect voor Moederdag. Deze plant in pot heeft mooie en stevige hartvormige bladeren. De plant lijkt op een vetplant, maar dat is het niet. De plant is onwijs leuk om cadeau te geven of te krijgen. De Hoya staat graag in de zon (als deze niet te fel is) en heeft weinig water nodig.

Schermafbeelding 2021 04 13 om 15 46 25 Schermafbeelding 2021 04 13 om 15 46 25

Caladium

Misschien niet de eerste plant waar je aan zou denken, maar deze opvallende verschijning heeft ons hart in ieder geval gestolen. De Caladium valt op met zijn hartvormig blad en hartvormige binnenkant. De plant wordt ook wel eens het Hart van Christus genoemd. Hij staat fantastisch in de huiskamer bij je moeder. Leuk weetje... wij leveren Caladiums uit eigen kwekerij. Onze Caladiums zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maar de kleur rood doet het altijd goed tijdens Moederdag.

Whats App Image 2021 04 20 at 15 57 55 1 Whats App Image 2021 04 20 at 15 57 55 1

Moederdag arrangement

Naast de reguliere planten zijn er voor Moederdag ook diverse arrangementen te koop in onze cash & carry. Met zo'n arrangement kun je eigenlijk alle kanten op en voor de moeders met minder groene vingers zijn deze ideaal bij te houden en te verzorgen. Zo zijn er arrangementen met hartjes erin verwerkt, liefdevolle teksten of in geheel rode kleur voor binnen en voor buiten. Voor ieder wat wils en leuk om te geven! Waar ga jij je klant mee verrassen?

Meer inspiratie

Bacopa Craspedia PhalaenopsisBacopa Craspedia Phalaenopsis
Ebus Portretten 35 Funs
Flower fever

De afgelopen jaren zijn we op onze kwekerij volop bezig geweest met het assortiment

3 M8 A39853 M8 A3985
Ebus Portretten 35 Funs
Voorjaarsgeluk

Wat een geluk, de lente staat voor de deur! En dus is het weer

3 M8 A38853 M8 A3885
Ebus Portretten 35 Funs
Een fris begin

Januari staat voor een fris begin, want hoe gezellig wij de warme feestdagen ook