Logo Ebus Planten

Tuinplanten inkopen

Op zoek naar de juiste tuinplanten? Dan ben je bij Ebus Planten aan het goede adres! Onze groothandel gelegen in Venlo, op de grens van Duitsland, is dé plek waar jij je tuinplanten kunt inkopen. Dagelijks staan onze medewerkers klaar met een dagvers assortiment aan diverse eenjarige planten, vaste planten en tuinplanten.

Meer over informatie over ons Eenjarige planten assortiment
Meer over informatie over ons Vaste planten assortiment
Meer over informatie over ons Tuinplanten assortiment
Bloemenbureau arrangement te gebruiken tot 2023 01 08 Bloemenbureau arrangement te gebruiken tot 2023 01 08

Tuinplanten inkopen bij Ebus

Ebus Planten is een groothandel onder andere gespecialiseerd in de verkoop van tuinplanten. De groothandel is gevestigd in het cash & carry centrum FloraZON te Venlo. In totaal heeft de winkel een oppervlakte van 9.000m2 met daarin een zeer divers assortiment met voor ieder wat wils. Wij werken nauw samen met Garden Plant, andere leveranciers én vanuit onze eigen kwekerij om een zo breed mogelijk assortiment aan tuinplanten aan te bieden.

1 pelargonium 1 pelargonium

Tuinplanten met zorg geselecteerd

Onze tuinplanten worden met zorg voor onze klanten geselecteerd. Wij vinden de kwaliteit van onze tuinplanten zeer belangrijk en werken dan ook enkel met dagverse producten. Ons met zorg geselecteerde assortiment bestaat uit een breed aanbod van eenjarige planten, vaste planten en tuinplanten.

Ebus interieur 20 Ebus interieur 20

Tuinplanten inkopen

Tuinplanten kun je heel makkelijk bij ons inkopen. Iedereen met een bedrijf in de professionele groensector is welkom om zich als klant in te schrijven. Inschrijven kan gemakkelijk op locatie bij een van onze medewerkers aan de balie. Daarna kun je de cash & carry in, zoek je jouw favoriete tuinplanten bij elkaar en ga je weer richting de balie om ze vervolgens af te rekenen en direct mee te nemen. Tot snel bij ons in de cash & carry!

Vragen over tuinplanten?

Vraag naar Jan

Hij is onze inkoper tuinplanten en weet er alles van.