Logo Ebus Planten

Tuinplanten groothandel

Ebus Planten is het adres voor je tuinplanten. Onze tuinplanten groothandel in Venlo biedt een breed assortiment aan diverse tuinplanten, welke dagelijks dagvers worden geleverd. Kom langs in cash & carry centrum FloraZON en breng een bezoekje aan onze tuinplanten groothandel in Venlo.

Meer over informatie over ons Eenjarige planten assortiment
Meer over informatie over ons Vaste planten assortiment
Meer over informatie over ons Tuinplanten assortiment
Magical Revolution 24 Magical Revolution 24

Tuinplanten bij Ebus Planten

Het inkopen van jouw favoriete tuinplanten voor jouw winkel gebeurt bij Ebus Planten. De groothandel, in het zuiden van Nederland gelegen, heeft in totaal een winkeloppervlakte van 9.000m2 met een zeer breed assortiment aan verschillende soorten tuinplanten. Door de nauwe samenwerking met Garden Plant is het mogelijk een ruim assortiment aan tuinplanten aan te bieden.

Bloemenbureau lavandula te gebruiken tot 2023 01 08 3 Bloemenbureau lavandula te gebruiken tot 2023 01 08 3

Groot assortiment tuinplanten

Ebus Planten heeft een groot assortiment aan diverse soorten tuinplanten, waardoor er voor elke klant wel een passende tuinplant tussen zit. Het assortiment aan tuinplanten bestaat onder andere uit: eenjarige planten, vaste planten en tuinplanten. Onze medewerkers zorgen dat het assortiment uit kwalitatieve tuinplanten bestaat, welke altijd met zorg zijn geselecteerd en dagvers worden geleverd. De kwaliteit van onze producten staat voorop!

Ebus interieur 16 Ebus interieur 16

Samenwerking met Gardenplant

Ebus Planten werkt nauw samen met Garden Plant, dé boomkwekerij cash & carry van Nederland. Op maar liefst 2 kilometer van onze cash & carry verwijderd vind je een terrein van maar liefst 33.000m2 met een divers en breed assortiment aan tuinplanten en boomkwekerij producten. Garden Plant is tevens onderdeel van het cash & carry centrum FloraZON.

Ebus interieur 42 Ebus interieur 42

Tuinplanten cash & carry

De tuinplanten groothandel, ofwel cash & carry, ligt op een strategische locatie op de grens met Duitsland en vlakbij België. De tuinplanten groothandel bevindt zich op Flora Trade Parc Venlo. Je vindt Flora Trade Parc Venlo naast het knooppunt Zaarderheiken, waar verschillende snelwegen samenkomen.

Bij aankomst in de cash & carry kun je direct aan de slag om jouw favoriete tuinplanten te verzamelen. Nog geen klant? Geen probleem, dat regelen onze medewerkers direct bij aankomst! Je moet hiervoor wel aan onze voorwaarden voldoen. Zien we je snel in onze tuinplanten cash & carry?