Logo Ebus Planten

Planten inkopen

Een plek nodig waar jij je planten komt inkopen? Als professional in de groensector ben je bij Ebus Planten aan het juiste adres. Ebus Planten is een groothandel gevestigd in Venlo (Nederland) op de grens met Duitsland en op korte afstand van België. Met een specialisatie in de verkoop van diverse soorten planten, zijn wij de planten leverancier voor jou!

Meer over informatie over ons Groene kamerplanten assortiment
Meer over informatie over ons Vaste planten assortiment
Meer over informatie over ons Kuipplanten assortiment
Ebus interieur 28 Ebus interieur 28

Planten inkopen bij Ebus

Ebus Planten is de leverancier als het gaat om het inkopen van planten. De groothandel heeft maar liefst een oppervlakte van meer dan 9.000m2 en biedt een grote variëteit aan verschillende soorten planten, zowel voor binnen als buiten. De groothandel is gevestigd in cash & carry centrum FloraZON. Ebus Planten werkt nauw samen met diverse leveranciers, maar biedt daarnaast ook hoogwaardige producten vanuit eigen kwekerijen aan.

MWPD NL 29068 MWPD NL 29068

Ons assortiment

Het assortiment van Ebus Planten bestaat onder andere uit: bloeiende kamerplanten, cactussen en succulenten, eenjarige planten, vaste planten, bol- en knolgewassen en kuipplanten. Het assortiment wordt dagelijks met zorg geselecteerd door onze medewerkers. De planten worden telkens dagvers aangevuld voor de beste kwaliteit.
Daarnaast houden wij ook rekening met speciale wensen en de behoeftes van onze klanten. Mocht je naar iets specifieks op zoek zijn, neem dan contact met ons op.

Ebus interieur 36 Ebus interieur 36

Hoe koop je planten bij ons in?

Als je werkzaam bent in de professionele groensector dan kun je met de juiste papieren bij ons planten komen inkopen. Je kunt je melden in onze cash & carry, waarna een medewerker je zal helpen met de inschrijving en het aanmaken van een klantnummer. Daarna kun je zelfstandig aan de slag en kies je jouw favoriete planten uit. Deze neem je vervolgens mee richting de kassa, waarna ze gescand zullen worden en je ze direct kunt inladen en meenemen.

Ebus klant worden 5 Ebus klant worden 5

Word klant

Iedereen die een bedrijf heeft in de professionele groenbranche kan klant bij Ebus Planten worden. De inschrijving verloopt in drie stappen:
1. Kom naar de cash & carry en meld je bij de balie
2. Neem de volgende documenten mee: uittreksel van de Kamer van Koophandel, uittreksel van jouw Btw-identificatienummer en je legitimatiebewijs. Vul vervolgens het inschrijfformulier in
3. Onze medewerkers controleren jouw gegevens en na goedkeuring kun je direct starten met inkopen

Hoe word ik klant?