Logo Ebus Planten

Planten groothandel

Ebus Planten is een groothandel gevestigd in Limburg, Nederland. Wij staan 7 dagen per week klaar met een wisselend assortiment aan tuin- en kamerplanten.

Meer over informatie over ons Groene kamerplanten assortiment
Meer over informatie over ons Bloeiende kamerplanten assortiment
Meer over informatie over ons Tuinplanten assortiment
planten groothandel planten groothandel

Ebus Planten groothandel

Ebus Planten groothandel is gevestigd in Venlo. De locatie is een strategische plek met goede verbinding tussen omringende landen. De planten groothandel heeft een oppervlakte van 9.000m2 en biedt ruimte aan een groot assortiment waaronder: kamerplanten, tuinplanten, cactussen en succulenten, vaste en eenjarige planten en nog veel meer.
Naast onze groothandel hebben we ook nog drie eigen plantenkwekerijen, allen gevestigd in Venlo.

planten groothandel2 planten groothandel2

Kamerplanten

De kamerplant is een musthave welke niet mag ontbreken in jouw winkel! We bieden een zeer breed en divers assortiment aan groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten aan, welke dagvers worden geleverd. Op deze manier zorgen wij ervoor dat al onze kamerplanten van de beste kwaliteit zijn. Enkele kamerplanten worden ook direct vanuit onze eigen kwekerijen geleverd.

planten groothandel 3 planten groothandel 3

Tuinplanten

Ebus Planten groothandel en Garden Plant hebben een nauwe samenwerking, waardoor wij in ons buitengebied een ruim aanbod aan tuinplanten hebben staan. Tuinplanten zorgen voor beschutting, schaduw en vooral ook sfeer. Daardoor zijn ze tot op heden onmisbaar in iedere tuin. Ben je op zoek naar iets speciaals? Neem dan een kijkje in onze groothandel en ontdek ons enorme aanbod in tuinplanten.

planten groothandel 4 planten groothandel 4

Onze cash & carry

In onze planten groothandel in Venlo werken wij met een cash & carry formule. Dit betekent dat je zelf de gewenste producten uit onze groothandel bij elkaar zoekt, deze neem je mee naar de kassa en daar reken je direct af, waarna de producten direct mee naar huis kunnen worden genomen. In onze overdekte parkeerhal kun je op gemak alle inkopen inladen. Onze kamer- en tuinplanten zijn altijd dagvers en zowel in kleine als grote hoeveelheden beschikbaar.

Je kunt 7 dagen per week in onze planten groothandel terecht en we zijn meer dan 80 uur per week geopend.

Onze cash & carry
Ebus klant worden 2 Ebus klant worden 2

Klant worden?

Heb jij een bedrijf in de professionele groenbranche en ben je voor de eerste keer bij ons? Dan kunnen we samen snel en makkelijk je inschrijving in orde maken.

Hoe word ik klant?
Marc

Vragen over groene kamerplanten?

Vraag naar Marc

Hij is onze inkoper vankamerplanten en weet er alles van.

Meer over Marc