Logo Ebus Planten

Kamerplanten kwekerij

Ebus Planten is een groothandel in planten, maar heeft daarnaast ook diverse eigen kamerplanten kwekerijen. De groothandel en kwekerijen zijn allen gevestigd in Venlo, het groene hart van de Benelux. Als professional in de groensector ben je bij ons aan het juiste adres voor kamerplanten. Wij zorgen iedere dag voor een vers assortiment van de beste kwaliteit.

Meer over informatie over ons Groene kamerplanten assortiment
Meer over informatie over ons Bloeiende kamerplanten assortiment
Meer over informatie over ons Orchideeën assortiment
Ebus interieur 4 Ebus interieur 4

Kamerplanten kopen in onze cash & carry

De kamerplanten uit onze eigen kwekerijen worden direct en dagvers geleverd aan onze cash & carry. In onze cash & carry van maar liefst 9.000m2 hebben we een divers en breed assortiment aan verschillende kamerplanten, voor zowel binnen als buiten. Het assortiment bestaat onder andere uit: groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, tropische kamerplanten en bijzondere kamerplanten. Naast de kamerplanten uit eigen kwekerij, ontvangen wij ook dagelijks verschillende soorten kamerplanten van onze leveranciers.

Onze cash & carry is gelegen in het cash & carry centrum FloraZON. FloraZON is een compleet inkoopcentrum voor de professional in de groensector. Hier vind je alles onder één dak.

Bloemenbureau anthurium te gebruiken tot 2023 02 10 1 Bloemenbureau anthurium te gebruiken tot 2023 02 10 1

Tropische kamerplanten

Tropische kamerplanten, je vindt ze bij ons en deze mogen ook zeker niet ontbreken in jouw assortiment. We hebben verschillende soorten tropische kamerplanten binnen ons assortiment. Zo hebben we de Strelitzia, de Anthurium in verschillende soorten en maten, de Spathiphyllum, de Musa en nog veel meer.

Kom de tropische kamerplanten vooral zelf bij ons bewonderen. Alle planten worden dagvers aangeleverd en hebben de beste kwaliteit. Daarnaast ziet ons personeel erop toe dat die kwaliteit ook behouden blijft en alle planten de juiste verzorging krijgen.

IMG 9157 IMG 9157

Bijzondere kamerplanten

Naast de tropische kamerplanten hebben we ook verschillende bijzondere kamerplanten in ons assortiment. Hierbij moet je denken aan de Bromelia, de Epipremnum en Philodendron. De planten hebben bijvoorbeeld bijzondere bloemen, bladeren of een opmerkelijke uitstraling. Ook voor deze planten ben je bij Ebus Planten aan het juiste adres. Een bijzondere kamerplant uit onze eigen kamerplanten kwekerij is de Caladium.

DSC09426 DSC09426

Planten direct van de kweker

In de afgelopen jaren heeft Ebus Planten drie eigen kwekerijen opgericht. Alle kassen en buitenvelden beslaan een oppervlakte van meer dan 3 hectare. Alle producten in onze kamerplanten kwekerijen worden op ambachtelijke wijze gekweekt. Kennis en kunde van onze kwekers staat voorop. Daarnaast vinden we aandacht voor innovatie van soorten, kleuren en toepassingen van groot belang binnen onze kwekerijen.

Alle producten die vanuit onze kamerplanten kwekerijen komen, kun je herkennen aan het groene Ebus label. Naast dat we de producten in onze cash & carry verkopen, worden ze ook te koop aangeboden op de plantenveiling van Royal Flora Holland in Aalsmeer en Veiling Rhein-Maas in Herongen.