Logo Ebus Planten

Kamerplanten inkopen

Ebus Planten is een groothandel waar professionals uit de groensector onder andere kamerplanten kunnen inkopen. De groothandel is gevestigd in het cash & carry centrum FloraZON in Venlo. Onze medewerkers staan dagelijks klaar met een dagvers assortiment aan kamerplanten voor onze klanten.

Meer over informatie over ons Groene kamerplanten assortiment
Meer over informatie over ons Bloeiende kamerplanten assortiment
Meer over informatie over ons Orchideeën assortiment
Ebus interieur 28 Ebus interieur 28

Kamerplanten inkopen bij Ebus

Bij Ebus Planten ben je aan het juiste adres als het gaat om het inkopen van kamerplanten. Ebus Planten is een groothandel met onder andere groene en bloeiende kamerplanten. De planten groothandel is gevestigd in Venlo op de grens van Duitsland en op korte afstand van België. De winkel heeft in totaal een oppervlakte van 9.000m2 met een breed assortiment aan diverse binnen- en kamerplanten. Ebus Planten werkt samen met diverse leveranciers, maar heeft ook kamerplanten uit eigen kwekerij.

27815 27815

Soorten kamerplanten

De groothandel heeft een divers en veelzijdig assortiment aan binnen- en kamerplanten. Het assortiment bestaat onder andere uit groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, orchideeën en cactussen en succulenten. Dagelijks komt er een dagvers assortiment binnen, waarbij rekening is gehouden met de wensen en behoeftes van onze klanten.
Mocht je naar iets specifieks opzoek zijn, schroom dan niet om ons te bellen of berichten.

MWPD NL 28815 MWPD NL 28815

Kamerplanten inkopen via onze cash & carry

Voor de inkoop van kamerplanten ben je van harte welkom in onze cash & carry in Venlo. Middels de cash & carry formule kies je zelf de producten uit de groothandel, waarna ze bij de kassa worden gescand, je direct kunt afrekenen en alles meteen kan worden meegenomen. Onze kamerplanten zijn in grote en kleine hoeveelheden verkrijgbaar. Dagelijks staan onze medewerkers voor jullie klaar!

Ebus interieur 43 Ebus interieur 43

Voordelen van inkopen bij Ebus Planten

Het inkopen van kamerplanten bij Ebus Planten brengt veel voordelen met zich mee:

  • Altijd duizenden producten op voorraad
  • Dagvers en kwalitatief hoogwaardig assortiment
  • Meer dan 80 uur per week geopend
  • Zowel grote als kleine aantallen inkopen
  • Je eigen producten kiezen
  • Perfect te combineren met de groothandels binnen FloraZON én op Flora Trade Parc Venlo
Hoe word ik klant?