Logo Ebus Planten

Kamerplanten groothandel

Ebus Planten is een groothandel gespecialiseerd in onder andere kamerplanten. Wij zijn gevestigd in Venlo en staan 7 dagen per week klaar met een wisselend assortiment aan binnen- en kamerplanten.

Meer over informatie over ons Groene kamerplanten assortiment
Meer over informatie over ons Bloeiende kamerplanten assortiment
Meer over informatie over ons Orchideeën assortiment
Ebus interieur 2 Ebus interieur 2

Ebus kamerplanten groothandel

Ebus Planten is een groothandel in onder andere kamerplanten en binnenplanten. De groothandel is gelegen op een strategisch plek in het zuiden van Nederland op de grens met Duitsland en vlakbij België. In totaal heeft de kamerplanten groothandel een oppervlakte van 9.000m2 met daarin een breed assortiment aan binnen- en kamerplanten. We hebben maar liefst meer dan honderden varianten, waaronder ook enkele planten geleverd vanuit onze eigen kwekerijen.

Bloemenbureau calathea te gebruiken tot 2023 02 11 1 Bloemenbureau calathea te gebruiken tot 2023 02 11 1

Assortiment kamerplanten

We hebben een divers en veelzijdig assortiment aan kamerplanten. Zo hebben we grote en kleine kamerplanten, binnenplanten, hangplanten en luchtzuiverende kamerplanten.
De kamerplant is een zeer gewilde musthave en mag dan ook niet ontbreken in jouw winkel. Wil je meer weten over ons assortiment? Kijk dan eens naar onze groene kamerplanten of bloeiende kamerplanten. Deze kamerplanten zijn een kleine greep uit ons assortiment. Ons assortiment wordt dagelijks dagvers geleverd.

Ebus interieur 29 2 Ebus interieur 29 2

Onze kamerplanten cash & carry

Onze kamerplanten cash & carry is te vinden in Venlo, Nederland. Bij ons kun je zelf aan de slag met het bij elkaar zoeken van de gewenste producten. De producten zijn verkrijgbaar in kleine en grote hoeveelheden en altijd dagvers. Zodra je alle producten hebt gevonden neem je deze mee naar de kassa. Hier zal een van onze medewerkers de producten scannen, waarna ze direct mee naar huis genomen kunnen worden.

Wij staan dagelijks voor jullie klaar. Bekijk voorafgaand aan je bezoek naar onze openingstijden.

Ebus klant worden 5 Ebus klant worden 5

Hoe word ik klant?

Iedereen die een bedrijf heeft in de professionele groenbranche kan klant bij ons worden.

Het inschrijven gebeurt in drie korte stappen:
1. Kom naar de cash & carry en meld je bij de balie
2. Vul het inschrijfformulier in en zorg dat je de volgende documenten bij je hebt: uittreksel van de Kamer van Koophandel, uittreksel van jouw BTW-identificatienummer en je legitimatiebewijs
3. Onze medewerker loopt je gegevens na, waarna je een klantnummer ontvangt en direct aan de slag kunt met inkopen

Marc

Vragen over onze kamerplanten?

Vraag het aan Marc!

Hij is onze inkoper kamerplanten en weet er alles van.

Meer over Marc