Logo Ebus Planten

Buitenplanten - oktober

Buitenplanten groothandel Ebus Planten bevindt zich in cash & carry centrum FloraZON in Venlo. De buitenplanten groothandel spreidt zich uit over een gebied van maar liefst 9.000m2. De buitenplanten groothandel is gelegen op een zeer strategische locatie en op korte afstand van Duitsland en België.

Meer over informatie over ons Eenjarige planten assortiment
Meer over informatie over ons Vaste planten assortiment
Meer over informatie over ons Tuinplanten assortiment
Ebus interieur 36 Ebus interieur 36

Buitenplanten groothandel

Ebus planten is een groothandel met onder andere buitenplanten. Met een variëteit aan diverse buitenplanten vanuit verschillende leveranciers, maar ook buitenplanten gekweekt vanuit eigen kwekerijen. De groothandel is onder andere gespecialiseerd in de verkoop van buitenplanten en werkt daarvoor ook samen met Garden Plant. De buitenplanten groothandel is toegankelijk voor ieder groen wederverkoper.

Ebus interieur 20 Ebus interieur 20

Buitenplanten kopen in onze cash & carry

De groothandel van Ebus Planten bevindt zich in cash & carry centrum FloraZON. Hier vind je als professional in de groensector alles onder één dak. Voor buitenplanten kun je hier meer dan 80 uur per week, gedurende 7 dagen per week terecht. Zo zit er altijd een passend moment voor iedereen tussen.

Het leuke is dat je bij ons direct zelfstandig aan de slag kunt met jouw favoriete buitenplanten. Als je klant bij ons bent dan kun je zelf een kar pakken en inladen maar.. uiteindelijk wordt bij de kassa alles gescand en kun je direct alles inladen en meenemen. Mocht je nog geen klant zijn? Geen probleem, dan wordt dit binnen enkele minuten in orde gemaakt aan de balie.

mooiwatplantendoen.nl 1206 219 mooiwatplantendoen.nl 1206 219

Soorten buitenplanten

In de buitenplanten groothandel bieden we een groot en divers assortiment aan van buitenplanten zoals: vaste planten, eenjarige planten, tuinplanten, bol- en knolgewassen en kuipplanten.

Het assortiment is geselecteerd op basis van het seizoen, maar ook de wensen en behoeftes van de klanten. Er wordt samen gewerkt met diverse leveranciers om te zorgen voor een assortiment welke dagvers is en altijd van de beste kwaliteit. Daarnaast heeft Ebus Planten ook drie eigen kwekerijen, waar diverse producten gekweekt worden voor zowel de verkoop op de veiling als voor de eigen buitenplanten groothandel. De producten uit eigen kwekerij zijn te herkennen aan het groene Ebus label.

Helleborus eigen kwerkerij Helleborus eigen kwerkerij

Buitenplanten voor in de winter

Ebus Planten heeft diverse buitenplanten, waaronder ook een flink aantal soorten die voor de winter bestemd zijn. Deze planten zijn winterhard, wat betekent dat ze tegen de gure winterse weersomstandigheden kunnen.

Mocht je op zoek zijn naar buitenplanten voor in de winter dan adviseren wij om langs te komen in de groothandel voor de meest actuele voorraad en seizoensplanten.

Contact & locatie