Logo Ebus Planten

Onze cash & carry

In onze planten groothandel in Venlo bieden wij op meer dan 9.000 m2 een grote variëteit aan planten: groene en bloeiende kamerplanten, cactussen en succulenten, tuin- en kuipplanten, vaste en eenjarige planten, plantenarrangementen voor binnen en buiten, een afdeling voor hydrocultuur en een buitengebied met tuinplanten van Garden Plant.

Ebus interieur 21Ebus interieur 21
Ebus interieur 32Ebus interieur 32
Ebus interieur 41Ebus interieur 41
Ebus interieur 19Ebus interieur 19
Ebus interieur 46Ebus interieur 46
Ebus interieur 35Ebus interieur 35

Wij werken volgens de cash & carry formule

Je kiest zelf de producten uit in onze groothandel, rekent ze af bij onze kassa en neemt ze direct mee. Verladen doe je eenvoudig in de overdekte parkeerhal of in een van de laaddocks. Alle producten zijn zowel in kleine als grote hoeveelheden verkrijgbaar, zodat je altijd efficiënt kunt inkopen.

Ebus close ups 20 Ebus close ups 20

Dagvers assortiment

Ons aanbod wordt dagelijks aangevuld en vernieuwd. Om de beste kwaliteit te garanderen, werken we samen met gerenommeerde kwekers uit heel Europa. Een deel van ons assortiment kweken wij zelf. Afhankelijk van het seizoen vind je in de groothandel onder andere ons eigen perkgoed, caladiums, helleborussen en een brede variatie aan hangpotten tegen scherpe prijzen. Je herkent onze producten aan het Ebus label.

Maak kennis met ons assortiment
Locatie ebus planten Locatie ebus planten

In het groene hart van West-Europa

Onze cash & carry ligt in het zuiden van Nederland, op de grens met Duitsland en vlakbij België. De planten groothandel bevindt zich op Flora Trade Parc Venlo. Je vindt Flora Trade Parc Venlo naast het knooppunt Zaarderheiken, waar verschillende snelwegen samenkomen.

Plan je route

Perfect te combineren met een bezoek aan de groothandels van FloraZON

Ebus Planten bevindt zich in cash & carry centrum FloraZON. FloraZON is een compleet inkoopcentrum voor de bloemist en het tuincentrum. Naast Ebus Planten behoren vier andere bedrijven tot FloraZON: FleuraMetz, Gebr. Dings, Alflora en Garden Plant.

Als groene wederverkoper kun je 7 dagen per week bij FloraZON terecht. Je vindt hier alles onder één dak en doet daardoor efficiënt jouw inkopen, uiteraard op een moment dat jou uitkomt. Voor een hapje en drankje kun je terecht in het restaurant.

Garden Plant 739 08 aangepast
Garden Plant

Bij Garden Plant vind je op een 33.000 m2 groot terrein een bijzonder breed assortiment aan tuinplanten en boomkwekerijproducten. Garden Plant ligt op 2 km van FloraZON.

MG 9365
FleuraMetz

Met 60 snijbloemen cash & carry's wereldwijd mag FleuraMetz zich marktleider noemen. FleuraMetz Venlo is een bijzonder filiaal, de grootste binnen de groep.

50
Alflora

Als dé groothandel in bloemisterij-artikelen is Alflora continu op zoek naar nieuwe verwerk-materialen, handige binderij-artikelen en trendy collecties om jouw creativiteit te ondersteunen.

MG 9360
Gebr. Dings

Gebr. Dings is een snijbloemen groothandel en is onderdeel van HP van Nieuwkerk. Dankzij de grote inkoopkracht gecombineerd met lokale kennis van de markt wordt er bijzonder klantgericht gewerkt.

Ebus interieur 11 Ebus interieur 11

Alle voordelen op een rij

  • Altijd duizenden producten op voorraad
  • Dagvers en kwalitatief hoogwaardig assortiment
  • Meer dan 80 uur per week geopend
  • Zowel grote als kleine aantallen inkopen
  • Je eigen producten kiezen
  • Perfect te combineren met de groothandels binnen FloraZON én op Flora Trade Parc Venlo
Ik wil klant worden