Logo Ebus Planten

Binnenplanten

Ebus Planten is een groothandel gevestigd in Venlo en verkoopt diverse soorten binnenplanten. Dus ben je op zoek naar planten voor binnen die je direct kunt meenemen? Kom dan langs in onze binnenplanten groothandel gelegen op de grens met Duitsland en op korte afstand van België.

Meer over informatie over ons Groene kamerplanten assortiment
Meer over informatie over ons Bloeiende kamerplanten assortiment
Meer over informatie over ons Orchideeën assortiment
Ebus close ups 37 Ebus close ups 37

Binnenplanten groothandel

In onze binnenplanten groothandel bieden wij op meer dan 9.000m2 een divers aanbod van binnenplanten aan waaronder: groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, orchideeën, cactussen en succulenten, kruiden- en groenteplanten en diverse plantenarrangementen voor binnen.

We hebben een zeer groot en dagvers aanbod, welke is afgestemd op de wensen en behoeftes van onze klanten. Afhankelijk van het seizoen vind je in de binnenplanten groothandel onder andere producten van leveranciers, maar ook een aantal welke gekweekt zijn in onze eigen kwekerijen. Je herkent de producten uit eigen kwekerijen aan het groene Ebus label.

Ebus interieur 36 Ebus interieur 36

Binnenplanten kopen in onze cash & carry

Ebus Planten bevindt zich in cash & carry centrum FloraZON. Hier kun je als groene wederverkoper alles onder één dak vinden, waardoor je efficiënt kunt inkopen op een moment wat bij jou past. Wij zijn namelijk meer dan 80 uur geopend, gedurende 7 dagen per week.

In onze cash & carry kies je zelf jouw favoriete binnenplanten uit, waarna je ze meeneemt richting de kassa, afrekent en vervolgens direct kunt inladen en meenemen. Al onze binnenplanten zijn zowel in grote als kleine hoeveelheden verkrijgbaar. Op die manier is de inkoop voor iedere klant interessant, hoe groot of klein ook.

Bloemenbureau calathea te gebruiken tot 2024 09 30 Bloemenbureau calathea te gebruiken tot 2024 09 30

Hoge en lage binnenplanten

Binnenplanten komen in diverse soorten en maten voor. Zo wordt er onder andere onderscheid gemaakt tussen hoge binnenplanten en lage binnenplanten. Afhankelijk van de ruimte binnen je winkel kun je gaan voor hoge binnenplanten, lage binnenplanten of je kunt een mix van beide maken.

De trend urban jungle sluit hier ook bij aan, waarbij hoge binnenplanten worden gecombineerd met lage binnenplanten zoals: cactussen, succulenten en hangplanten. Heb je ruimtegebrek? Ga dan voor hangplanten. Binnenplanten dragen bij aan een gezonde en sfeervolle leefomgeving.

Planten inkopen